Много обичам Бьоф Строганов, но за съжаление рядко откривам истински крехко телешко, за да го приготвя. В повечето случаи се докопвам до някакво говеждо под прикритие...Затова тази рецепта ми допада- позволява да приготвям любимо ядене с различно месо...
600 г пилешко
филе
1 чч мляко
200 г гъби
Подправка за
пиле
200 г
кашкавал
Сол и черен
пипер на вкус
1 сл зехтин
Приготвяне:
Месото се нарязва на тънки ивици
и се запържва леко в предварително загретия зехтин. Прибавят се ситно
нарязаните гъби, млякото, подправя се на вкус и се оставя на котлона за 10-15
минути като се разбърква. Малко преди да е готово месото, се добавя настъргания
кашкавал и се сервира.
Няма коментари:
Публикуване на коментар