понеделник, 18 март 2013 г.

Бьоф Строганов с пиле


Много обичам Бьоф Строганов, но за съжаление рядко откривам истински крехко телешко, за да го приготвя. В повечето случаи се докопвам до някакво говеждо под прикритие...Затова тази рецепта ми допада- позволява да приготвям любимо ядене с различно месо...

Продукти:
600 г пилешко филе
1 чч мляко
200 г гъби
Подправка за пиле
200 г кашкавал
Сол и черен пипер на вкус
1 сл зехтин




Приготвяне:
Месото се нарязва на тънки ивици и се запържва леко в предварително загретия зехтин. Прибавят се ситно нарязаните гъби, млякото, подправя се на вкус и се оставя на котлона за 10-15 минути като се разбърква. Малко преди да е готово месото, се добавя настъргания кашкавал и се сервира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар