4 свински
пържоли
200 г топено
сирене
3 средно
големи глави кромид лук
2 големи моркова
2 големи моркова
3 сл соев
сос
200 мл
червено вино
2 чл вегета
Зехтин
Черен пипер
Сол
Приготвяне:
1. Пържолите
се начукват и поръсват със сол и черен пипер. Лукът се обелва и нарязва на
кръгчета. Морковите се нарязват на кръгчета и се изсипват в съда.
2. Нареждат
се в йенска тенджера (аз лично ги пекох в глинен гювеч) като върху всяка се
поставят колелца лук и парчета топено сирене. Поръсват се с вегетата. Заливат
се със соевия сос и виното.
3. Фурната
се загрява на 220 градуса. Ястието се похлупва и се пече час и половина.
Няма коментари:
Публикуване на коментар