понеделник, 30 юни 2014 г.

АРОМАТНА РАЗЯДКА С ЯЙЦА И ЧЕСЪН

Напоследък нешо не ми се готви много, но пък всякакви бързи пастетчета, салатки и плодови щуротийки са добре дошли - жегите не предразполагат да си прекарам времето, надвесена над котлоните. В парка са сложили нови дървени пейки и масички, където под сенките е доста приятно и часовете минават неусетно, за разлика от дъъългите дъждовни дни на заточение у дома.
Ето го и пастетчето...

Продукти:
250 г твърдо сирене (фета, краве…)
2 твърдо сварени яйца
200 г майонеза
3 скилидки чесън
¼ връзка магданоз
Черен пипер на вкус

Приготвяне:
1.      Сиренето се настъргва на едро ренде в подходяща купа. Добавят се яйцата, намачкани с вилица.
2.      Добавят се нарязаните на ситно чесън и магданоз, заедно с майонезата. Сместа се овкусява с черен пипер. 
3.      Сервира се с препечени филийки или сухари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар